به گزارش «نماینده» کمال حسین پور با اشاره به تداوم مشکلات مردمی که در زمان بمباران شیمیایی شهر سردشت، جانباز شیمایی شدند، اظهار داشت: ساعت ۱۶:۳۰ روز ۷ تیرماه سال ۶۶، صدام جنایتکار با تجهیزات و بمبهای شیمیایی را که آلمان، فرانسه و کشورهای غربی برای آنها تهیه کرده بودند با چند هواپیما بر سر مردم سردشت ریختند و تنها در همان روز حدود ۱۵۰ نفر به شهادت رسیدند.
نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مردم به دلیل عدم آشنایی با بمب های شیمیایی، دچار مشکلات زیای شده و نتوانستند در برابر آثار این بمب ها از خود مراقبت کنند.
وی با بیان اینکه هنوز هم آمار و تعداد واقعی جانبازان شیمیایی شهر سردشت مشخص نیست، افزود: همان سال تعداد شیمیایی ها، ۸ هزار و ۲۴ نفر اعلام شد که بعدها اعلام کردند در این شهرستان ۴ هزار نفر جانباز شیمیایی شده اند.
حسین پور ادامه داد: هم اکنون ۱۵۰۰ نفر پرونده شیمیایی دارند و کمیسیونهای پزشکی که ۴ سال تعطیل شده بود، به تازگی فعال شده و افرادی که متقاضی هستند باید وضعیتشان بررسی شوند اما مشکل اینجاست که هنوز توانایی تشخیص و شناسایی جانبازان شیمایی را نداریم.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امکانات پزشکی حتی برای ۱۵۰۰ نفر هم کافی نیست، گفت: باید امکانات، تجهیزات ودرمانگاه تخصصی داشته باشیم تا اندکی از مشکلات آسیبدیدگان این حادثه اسفناک کاسته شود.
وی افزود: اکنون مردم آسیب دیده سردشت که به درمانهای خاص نیاز دارند، درمانگاه تخصصی نداشته و تنها یک بیمارستان در شهر سردشت وجود دارد که خارج شهر بوده و به لحاظ تجهیزات پزشکی در مضیقه است.
حسین پور با انتقاد از وضعیت بیمه ای مردم آسیب دیده بمباران شیمیایی سردشت، اظهار داشت: زمان می برد تا «بیمه دی» پولهای ناشی از درمان را به بیمه شدگان بازگرداند.
نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: اخیرا به همراه آقای نیکزاد نایب رئیس مجلس و مسئولان ۷ وزارتخانه به سردشت رفتیم و مشکلات راه و آب شرب این منطقه را بررسی و تلاش داریم وضعیت مردم بهتر شود.
نظر شما